Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Madártej
Hozzávalók:
4 tojás
1 csomag vaníliás cukor
2 csipet só
2 evőkanál porcukor + 7 dkg porcukor
8 dl tej
Elkészítés:
4 db tojásfehérjét egy csipet sóval félig felverünk, hozzáadunk 2 evőkanál porcukrot és kemény habbá verjük.
8 dl tejet 1 db vaníliás cukorral felforralunk, hozzáadjuk evőkanállal szaggatott tojásfehérjét ( galuskákat) 2-3 percig főzzük, majd fordítsuk meg a habokat.
Merőkanállal kiszedegetjük a galuskákat egy edénybe.
4 db tojássárgáját kézi habverővel , 7 dkg cukorral , 1 csipet sóval elkeverünk ,a forró tejből egy keveset hozzá keverünk .
Aztán az egészet beleöntjük a felforralt tejbe.
Alacsony lángon addig főzzük amíg be nem sűrűsödik.
Beletesszük a habgaluskákat , hagyjuk kihűlni.
Hűtőbe is tehetjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!