Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Linzer
Hozzávalók ( 6adag)
30 dkg finomliszt
20 dkg margarin
10 dkg porcukor
1 db tojássárgája
1 csomag vaníliás cukor
0.5 citromból nyert citromhéj
1 teáskanál sütőpor
15 dkg sárgabaracklekvár
Elkészítés :
Először a száraz alapanyagokat , így a lisztet, porcukrot, vaníliás cukrot, a sütőport és a reszelt citromhéjat összekeverjük, majd gyorsan belemorzsoljuk a margarint.
Végül hozzáadjuk a tojássárgáját és jól összedolgozzuk.
A tésztacipót fóliába csomagoljuk és 1 órára pihentetjük a hűtőben.
A tésztát porcukorral behintett deszkán vékonyra kinyújtjuk fél cm- erre.
Linzerkiszúróval formára szaggatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk.
Előmelegített sütőben , közepes hőfokon 10 percig sütjük.
A lyukas és teli sütiket baracklekvárral összeragasztjuk, majd teszünk még egy kis lekvárt a lyukakba .
Végül vaníliás porcukrot hintünk a tetejére .
Sütési hőfok : 180
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!