Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Duplán citromos süticsoda, amit karácsonykor akár az utolsó pillanatban is összedobhatsz
Hozzávalók:
A piskótához :
100 g búza finomliszt
100 g kristály cukor
1 csipet só
120 g margarin
2 db tojás
2 citromból nyert citromlé
1 citromból nyert citromhéj
A mázhoz :
250 g porcukor
3 citromból nyert citromlé
1 teáskanál vaníliaaroma
Elkészítés:
Egy tálba szitáljuk a lisztet, majd beleszórjuk a cukrot, sót, majd elkeverjük.
A tálba dobjuk vajat és simára keverjük a lisztes keverékkel.
Egy másik tálban elkeverjük a felvert tojásokat a citromlével és a reszelt citrommal, majd folyamatos keverés mellett beleöntjük a lisztes tálba. Simára keverjük.
Egy sütőpapírral bélelt, 20x15 cm-es tepsibe öntjük a masszát, és 20-25 perc alatt 180 fokon készre sütjük.
Közben egy tálba öntjük a cukrot és simára keverjük a citromlével és vanília aromával, majd a lehűlt süteményre öntjük.
sütési hőfok: 180°C
tepsi mérete: 20x15 cm
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!