Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
hozzávalók / 4 adag
4 db tojás
30 dkg finomliszt
30 dkg porcukor
2 dl napraforgó olaj
1 evőkanál szódabikarbóna (csapott)
50 dkg alma (reszelt)
10 dkg lekvár/ dzsem
1 csipet só
Elkészítés :
A tojást, a lisztet, a porcukrot, az napraforgó olajat, a sót összekeverjük.
Beletesszük a szódabikarbónát és az lereszelt almát.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, majd sütjük.
Amikor kihűlt, tetejét lekvárral kenjük le.
sütési hőfok: 180°C
sütési mód: alul-felül sütés
Nagyon gyorsan készen van ez a süti, és az állaga is nagyon jó. Még 2 nap után (már akinél megmarad 2 napig) is puha marad.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!