Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
CITROMOS KOCKA
8 tojásból piskóta!
Piskóta hozzávalói:
8 db tojás
15 dkg kristálycukor
15 dkg liszt
1 kk. szódabikarbóna
A piskóta készítése:
A tojásokat ketté választom.
A fehérjéket a cukorral kemény habbá verem,egyenként keverem hozzá a tojássárgákat,végül a szódabikarbónával elkevert lisztet.
Krém:
1/2 liter Hullala, 1 nagy tejföl 1 citrom leve, 1 citrom aroma
5 db.lapzselatin,1 evőkanál porcukor.
A Hullalát felverem kemény habbá, majd bele keverem a tejfölt, azzal tovább keverem.
Közben bele teszem a cukrot,aromát,citrom levét és jól elkeverem. A zselatint beáztattam 1/2 dl hideg vízben,majd gázon felolvasztottam ,langyosan adtam a krémhez,amiben jól elkevertem.Ezzel kentem be a piskótát, majd citrom darabokkal és citrom levéllel díszítettem!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!