Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Aranygaluska koszorú
Hozzávalók a tésztához:
30 dkg finomliszt
3 dkg élesztő
10 dkg cukor
2,5 dl tej
2 tojássárgája
reszelt citromhéj
5 dkg olvasztott vaj
A szóráshoz:
20 dkg darált dió
7 dkg cukor
5 dkg olvasztott vaj
Az öntethez:
1 csg vaníliás pudingpor
2 ek cukor
5 dl tej
Elkészítése:
Az élesztőt fél dl tejben,1 kk. cukorral felfuttatjuk.
A többi hozzávalóival a szokásos módon ledagasztjuk,duplájára kelesztjük.
Átgyúrjuk,kinyújtjuk,kicsi pogácsaszaggatóval korongokat szúrunk.
A kuglófformát vajjal kikenjük.
A korongokat a formába sorakoztatjuk,cukrozott dióval megszórjuk,olvasztott vajjal meglocsoljuk,rétegezzük míg el nem fogy.
180 fokra melegített sütőben tűpróbáig sütjük.
A vaníliás pudingport két evőkanál cukorral elkeverjük és a tejben felfőzzük.
A megsült galuska koszorút srégen feldaraboljuk,a vanília pudinggal meglocsoljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!