Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
(kb. 26-30 darabhoz)
A tésztához:
• 50 dkg finomliszt
• 15 dkg vaj vagy ráma margarin
• 3 dkg élesztő
• 1,5 dl tej
• 1,5 dl tejföl
• 2 db tojás sárgája
• só ízlés szerint
• 1 tk. cukor
A töltelék:
• 15 dkg margarin
• 40 dkg trappista sajt
Elkészítés:
Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk. A vajat felolvasztjuk.
Az összetevőkből begyúrjuk a tésztát, és meleg helyen egy órát kelesztjük.
A sajtot lereszeljük.
A tésztát téglalap alakúra kb.2-3 mm vastagra nyújtjuk és megkenjük olvasztott margarinnal.
Megszórjuk a reszelt sajttal.
A tésztát fel tekerjük mint a bejglit, majd 1-1,5 cm vastag szeletekre vágjuk.
A szeleteket sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, és előmelegített sütőben 25-30 perc alatt, 150-160 fokon megsütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!