Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Snidlinges krémsajtos töltött borda „Hercegnő” burgonyával
Hozzávalók:
• 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
• 1 cs snidling
• 2 db tömlős krémsajt
• só
• őrölt fehér bors
• 20 dkg finomliszt
• 2-3 tojás
• 30 dkg zsemlemorzsa
• étolaj
A hercegnő burgonyához:
• 80 dkg burgonya
• 10 dkg vaj vagy margarin
• ételízesítő
• őrölt szerecsendió
• őrölt fehér bors
• 2 db tojás sárgája
Elkészítés:
A snidlinget apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
Az apróra vágott snidlinget elkeverjük a krémsajttal. Ízesítjük sóval és borssal.
A töltelékből teszünk, a karajszeletek egyik oldalára majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk.
Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.
Hercegnő burgonyát készítettem mellé köretnek.
Hercegnő burgonya:
Elkészítés:
A burgonyát megfőzzük, és még melegen áttörjük. Belekeverjük a vajat a két tojás sárgáját, ízesítjük a szerecsendióval, borssal, ételízesítővel. Csillagcsővel ellátott habzsákba töltjük és kivajazott vagy sütőpapírral kibélelt tepsire kis halmokat nyomunk. Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!