Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Mézes, mustáros, chilis sertésborda
Hozzávalók
4 szelet karaj csont nélkül
1 db kaliforniai paprika
2 szál sárgarépa
1 db hegyes erős paprika
1 szál póréhagyma
2 db paprika
2 evőkanál mustár
2 evőkanál méz
1 mokkáskanál grillfűszer
1 mokkáskanál durvára darált bors
só
1 db chili paprika
1 dl olívaolaj
Elkészítés:
A chilit apróra vágjuk. A mézet elkeverjük a mustárral. A zöldségeket vékony csíkokra vágjuk. A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk durvára őrölt borssal, apróra vágott chilivel és megkenjük a mézes, mustáros páccal. A húst 1-2 órára hűtőbe tesszük. A csíkokra vágott zöldségeket egy serpenyőben kevés olajon, hirtelen nagy lángon átpirítjuk, grillfűszerrel megszórjuk, majd félretesszük. A hússzeleteket pár csepp olajon, vagy grillen átsütjük és a sült zöldségekkel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!