Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók 4 személyre:
2 db bagett
10 dkg margarin
10 dkg krémsajt
5 dkg liszt
2 dl tej
10 dkg sonka
2 szál újhagyma
1 db piros húsú paprika
1 db sárga húsú paprika
3-4 db csemegeuborka
só
őrölt fehér bors
Elkészítés:
Előkészítés: A tejből, lisztből 5 dkg margarinnal besamelt főzünk. A paprikákat, sonkát, uborkát, hagymát kis kockákra vágjuk.
Elkészítés: A bagett végeit levágjuk. A bagetteket keresztben kettévágjuk. Belsejüket kikaparjuk. A besamelmártásba keverünk 5 dkg margarint és a krémsajtot, sózzuk, borsozzuk. Beleforgatjuk a kockákra vágott anyagokat, összekeverjük. A tölteléket habzsákkal vagy kanállal a bagettekbe töltjük. Hűtőbe tesszük egy órára, majd nem túl vékony szeletekre vágjuk.
Kicsit macerás, de finom reggeli!!
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!