Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Margaréta torta
Piskóta hozzávalói:
8 tojás,8kanal cukor,8 kanál liszt és egy csomag sütőpor.
Krém a tekercsnek:2 dl tej,20 dkg dió,15 dkg margarin,15 dkg porcukor. Krém: 1 vanília puding,3 evőkanál cukor,3 dl tej,10 dkg margarin. Lekenéshez egy kis barack lekvár. Díszítéshez tejszín. Piskóta: A nyolc tojásból hagyományos két darab piskótát sütök.
Sütés után mind a kettő darabot konyha ruhában feltekerem roládnak és hagyom kihűlni. Rolád krém:A diót ,a tejjel egy picit főni teszem,de vigyázzunk ne süljön oda a krém.
A margarint kikeverem a porcukorral és miután a diókrém kihűlt összekeverem a kettőt. Miután a piskóták kihűltek ,kitekerem őket és megkenem a diós krémmel és újból vissza tekerem roládnak és hagyom így egy fél órát.Utána szeletekre vágom. Vanília krém:
A pudingot a tejjel,a cukorral megfőzöm sűrűre,hagyom kihűlni. Miután kihűlt hozzá adom a margarint és jól összekeverem Összeállítás:
Egy szeletet a tekercsből,a közepére teszek,köré rakom hét darab tekerccsel,lekenem vékonyan baracklekvárral,utána kenek rá egy kis vanília krémet.Ezt megismételtem még kétszer.
Így szép Margaréta virág alakú lett. Fél liter tejszínt keményre vertem és feldíszítettem a tortát.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!