Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Piskóta hozzávalói:
7 tojás
7 ek. cukor
8 ek. liszt,
1 vaníliás cukor
1 ek. víz
1 ek. olaj
1 cg. sütőpor
A krémhez:
250 gr. mascarpone
2 tojássárgája
4 ek. cukor
3 dl.tejszín
1 kk. vanília aroma
1 csomagzselatinpor
őszibarack befőtt
Piskóta készítése:
:A tojásfehérjét kemény habbá verjük.
Hozzá adjuk a cukrot,a tojássárgáját, az evőkanál olajat és a vizet,végül a sütőporral elkevert lisztet.
A piskóta masszát megsütjük egy kerek torta formában (23 cm ).
Miután megsült ketté vágjuk.
Krém készítése:
A tejszint jó keményre verjük.
A tojássárgákat a cukorral gőz felett addig keverjük,míg a cukor elolvad .
A zselatint beáztatjuk 3 kanál őszibarack levében és picit felmelegítjük a mikróban,utánna hozzá adjuk a tojássárgás krémhez,hagyjuk kihűlni.
Miután kihűlt, hozzá adjuk a mascarponét ,jól elkeverjük és hozzá adjuk a tejszint is ,
Összeállítás:
A piskótát meglocsoljuk a befőtt levével,rásimítjuk fele krémet ,aztán rárakjuk az őszibarackokat,erre kerül a másik fele krém és végül befedjük a piskóta lappal.
Díszítsük ízlésünk szerint!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!