Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tésztához:
◾4 tojás
◾30 dkg porcukor
◾1 dl tej
◾1 dl étolaj
◾30 dkg liszt
◾1 csomag sütőpor
A töltelékhez:
◾20 dkg margarin
◾20 dkg porcukor
◾1 csomag vaníliás cukor
◾1/2 citrom leve
◾50 dkg túró
A tetejére:
◾porcukor
A tésztához a tojásokat szétválasztom. A sárgáját kikeverem a porcukorral, miközben hozzáadagolom a tejet és az olajat. Habosra keverem, majd hozzáadom a sütőporral elkevert lisztet. A tojásfehérjéket habbá verem, majd óvatosan a masszához forgatom. Egy 22 × 32 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelek, és 180°C-on megsütöm benne a tésztát. Miután kihűlt, két lapra vágom.
A töltelékhez a margarint jól kikeverem a porcukorral, a vaníliás cukorral és a citromlével, majd hozzáadagolom a túrót. Az így elkészült krémmel töltöm meg a piskótát, a tetejét pedig porcukorral meghintem
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!