Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Túrógombóc málnával
Hozzávalók gombóchoz:
3 db tojás
4 ek. cukor
1 csipet só
6 ek. zsemlemorzsa
50 dkg túró
A töltéshez:
friss málna
A hempergetéshez:
10-15 dkg zsemlemorzsa
2 ek. kristálycukor
1 ek. olaj
Az öntethez:
3 dl tejföl
1 vaníliás cukor:
Elkészítése:
A gombóc hozzávalóit összekeverjük.
Egy gombóchoz való mennyiséget csípünk a masszából,vizes kézzel kissé ellapítjuk ,1 db málnát teszünk a közepébe,gombócokat formázunk,majd forró ,lobogó vízben kb. 10-15 perc alatt ,vagyis addig főzzük,míg jól megduzzad..
A zsemlemorzsát a cukorral karamellizáljuk,az olajt hozzá keverjük.
A megfőtt gombócokat szűrőkanállal kiszedjük és a karamelles morzsába forgatjuk.
Az öntet hozzávalóit kikeverjük .
A még meleg gombócokat ,vaníliás tejföllel meglocsolva tálaljuk és fogyasztjuk.
Nagyon finom,könnyű gombóc.
Előnye,hogy egyszerre dolgozhatunk a masszával,nem kell pihentetni.
Jó étvágyat hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!