Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Vargányás sertésragu leves.
Hozzávalók
1/2 kg sertéslapocka
1 fej vöröshagyma
2 húsleves kocka
2 gerezd fokhagyma
őrölt bors
só
2 db sárgarépa
1 szál petrezselyem gyökér
1 szelet zellergumó
20 dkg zöldborsó
1 evőkanál szárított vargánya
A rántáshoz:
2 ek étolaj
1 ek liszt
1 kk piros paprika
2 gerezd zúzott fokhagyma
Elkészítés:
A gombát langyos vízben áztattam,majd leszűrtem,többször folyó víz alatt átöblítettem.
A húst feldaraboltam,kevés étolajon apróra vágott vöröshagymát megpároltam,rátettem a húst,borsot,húsleveskockát, reszelve,sót,delikátot.
Fedő alatt félkészre főztem és utána tettem hozzá a zöldségféléket.
Amikor megpuhult ,felöntöttem megfelelő mennyiségű vízzel,után fűszereztem,a végén bazsalikommal ízesítettem.
Az étolajon a liszttel,fokhagymával zsemle színű rántást készítettem,paprikával meghintettem.
Vízzel felengedtem,csomómentesre kevertem és leveshez öntve jól elkevertem.
Összeforraltam.
Leves betét cérnametélt.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!