Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Vargányás sertésragu leves
Hozzávalók
1/2 kg sertéscomb
1 fej vöröshagyma
2 húsleves kocka
2 gerezd fokhagyma
őrölt bors
só
2 db sárgarépa
1 szál petrezselyem gyökér
1 szelet zellergumó
5 dkg szárított vargánya
A galuskához:
1 db tojás
só
forró húsleveslé
liszt
Elkészítése:
A szárított gombát vízben beáztattam,majd csapi víz alatt többször leöblítettem egy szűrűkanálban.
A sertéscombot feldaraboltam,kevés olajon apróra vágott vöröshagymát megpároltam,rátettem a húst,borsot,húsleveskockát,fokhagymát reszelve,sót,delikátot.
Fedő alatt félkészre főztem és utána tettem hozzá a zöldségféléket.
Amikor megpuhult ,felöntöttem megfelelő mennyiségű vízzel,után fűszereztem,a végén bazsalikommal ízesítettem.
A galuska készítése:
A tojást felvertem,sót,lisztet adtam hozzá és forró húslevest(ettől lesz ,finom puha a galuskánk)
Közepes keménységű tésztát kevertem ki,forró,lobogó levesbe kanállal szaggattam bele.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!