Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Túrófánk
Hozzávalók 30 darabhoz:
25 dkg túró
20 dkg liszt
3 ek cukor
2 dl tejföl
2 tojás
2 teáskanál reszelt citromhéj
6 gr sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
csipet só
A sütéshez:
étolaj
Elkészítés:
A tojás fehérjéket kemény habbá verjük.
A többi hozzávalókat egy fakanállal összekeverjük,majd a tojás fehérje habot lazán hozzá forgatjuk.
Közepes gombócokat formázunk vizes kézzel,kissé ellapítjuk.
Közepesen meleg étolajban kisütjük.
Ne tegyünk sokat az étolajban,mert sütés közben megnőnek.
. A fánkok négy-öt perc alatt szép arany barnára sülnek.
Ha elkészülnek, szedd őket papírtörlőre, és csepegtesd le róluk a felesleges étolajat. Lekvárral, porcukorral megszórva tálald!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!