Recept konyha főzés: Tolófánk1 (kép)

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 288 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 288 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 288 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 288 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Tolófánk1

Tolófánk
Hozzávalók:
1.5 dl víz

1.25 dl olaj

csipet só

12 dkg finomliszt

4 tojás

A sütéshez:

3-4 dl étolaj

A tálaláshoz:

vaníliás porcukor

sárgabaracklekvár
Elkészítés:
A vizet,sót,étolajat feltesszük forrni egy magasabb falú fazékban.
Ezután bele szórjuk a lisztet,addig keverjük gyors mozdulatokkal,míg elválik az edény falától.
Tűzről levéve hagyjuk egy kicsit hűlni,majd egyenként hozzá keverjük a tojásokat.
Szép fényesre kidolgozzuk.
Ezután egy csillagcsőrrel ellátott habzsákba tesszük a tészta masszát.
Egy nagy tepsit sütőpapírral befedjük.
A tésztából ujjnyi,jó arasznyi rudakat nyomunk.
¾ órát hagyjuk a tésztát pihenni.
Egy lábasban felmelegítjük az étolajat,nem túl forróra.
A fánkokat kisütjük.
6-7 darabot tettem elsőként,mivel kell a hely,mivel a fánkok nőni fognak.
36 db tolófánkom sült ki.
Ezután egy vékony dróttal a közepét kilyukasztottam és lekvárral betöltöttem.
Habzsákba tettem a lekvárt,a végére a kis lyukú fejet tettem.
Nem fontos betölteni,mellé is kínálhatjuk a jó házi baracklekvárt.
Egy videón láttam ezt a művelete,ott csokival vagy nutellával töltötték.
Vaníliás porcukorral megszórtam.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Látta 340 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu