Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A mai ebéddesszertünk,nagyon finom volt.
Fánk tésztából készítettem el.
Kelt tekert rudak baracklekvárral
25 dkg liszt
3 db tojás sárgája
5 dkg olvasztott vaj
2 evőkanál kristálycukor
1 csomag vaníliás cukor
2 dkg élesztő
1 dl tej
1 dl tejföl
1 evőkanál rum
csipet só
Valamint:
4 dl étolaj a sütéshez
porcukor
Elkészítése:
Az élesztőt pici cukorral a melegített tejben felfuttatjuk, és a többi hozzávalókkal összegyúrjuk, jól kidolgozzuk.
Kelesztő tálba téve duplájára kelesztjük.
A megkelt tésztát 4 mm-re kinyújtottam.
1 cm széles csíkokat vágtam belőle.
1-1 rudat összetekertem.
Felhevített nem forró étolajban lassú tűznél kisütöttem.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!