Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Farsangi szalagos fánk
Hozzávalók:
560 g liszt
7 gramm szárított élesztő
250 ml langyos tej
2 ek cukor
1 csipet só
50 ml olaj
1 nagy ek tejföl
1 csg vaníliás cukor
1 citrom reszelt héja.
4 tojás sárgája
a sütéshez:
5 dl étolaj
Elkészítés:
A hozzávalókat egy tálba kiadagoljuk egymás után.
A liszttel elkeverjük a sót,cukrot,élesztőt. és a többi hozzávalókat hozzá adva szép hólyagos tésztát dagasztunk belőle.
Akkor jó,amikor az edény falától elválik a tészta.
Duplájára kelesztjük.
20 darabba vágjuk.
Kis tészta gombócokat formázunk belőle.
Letakarva még 20 percet kelesztjük.
Nem forró étolajban kisütjük.
A felső felével tesszük először az olajba,lefedjük fedővel.
Megforgatjuk,majd fedő nélkül sütjük készre.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!