Recept konyha főzés: Rózsafánk (kép)

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Rózsafánk

Rózsafánk
Hozzávalók:
35 dkg finomliszt
1 pici só
½ sütőpor
8 dkg porcukor
1 vaníliás cukor
3 cl rum
3 tojás sárgája
2 dl tejföl
A sütéshez:
8 dl étolaj
A tálaláshoz:
Porcukor ízlés szerint
Házi baracklekvár ízlés szerint
Elkészítés:
Az összes hozzávalókat összegyúrjuk.
Ha ragadna akkor egy lisztet adunk hozzá pluszban.
Ha nem akar összeállni,akkor még egy kis tejfölt adunk hozzá.
Nálam jól működött,ahogy leírtam.
10-15 percet pihentetjük.
2 mm-re kinyújtjuk lisztezett munkalapon.
4 különböző mérető szaggatót készítünk oda a szaggatáshoz.
11 db 4 méretű korongot szúrtam ki a tésztából.
Először a legnagyobbal kezdjük,6 csíkot vágunk befelé a szélein.
A közepét tojás fehérjével kenjük le.
Rátesszük a következő kisebb korongot,azon 5 csíkot vágunk a szélén.
Ezt is tojásfehérjével lekenjük a közepén,arra tesszük a 4 helyen bevágott korongot.
a közepén jól benyomjuk az ujjunkkal.
Utolján a legkisebbet,amin 3 vágást teszünk.
Minden 4 darabnál így járunk el.
Egy lábasba felhevítjük az étolajat.
Négy darabot tettem bele.
Közben megfordítjuk.
Szép arany barnára sütjük meg.
Jól megnőnek,lassú tűznél süssük,hogy átsüljenek.
A fánkokat tányérra rendezzük,megszórjuk porcukorral és a közepükbe lekvárt csepegtetünk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Látta 393 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu