Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Zöldbab leves után volt ma a konyhánkban.
Nagyon finom,pille könnyű.
Érdemes elkészíteni.
½ órán belül készen van.
Gyors,sütőporos tejfölös fánk.
Hozzávalók
1db tojás
2 dl tejföl
3 ek porcukor
½ citrom reszelt héja
6 gramm sütőpor
1 ek rumaroma
28 dkg finomliszt
1 csipet só
A sütéshez :
5 dl étolaj
A tálaláshoz fahéjas porcukor/lekvár
elkészítés:
A lisztet,sót,sütőport összekeverjük.
A tojást a cukorral ,tejföllel ,reszelt citrom héjjal krémesre keverjük.
Majd a szárazanyagokat hozzá adjuk és a rumaromát is.
Jól kidolgozzuk.
½ cm-re kinyújtjuk.
Pogácsa szaggatóval kiszúrjuk .
Közepesen meleg étolajban kisütjük.
Először fedő alatt,fordítás után fedő nélkül sütjük.
Jól megnőnek a fánk,sokat ne tegyünk egyszerre az olajba,valamint lassan süssük,mert különben nem sül át.
Porcukorral meghintve ,finom házi baracklekvárral tálaltam.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!