Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Baconbe tekert töltött fasírt
A fasírt hozzávalói:
Hozzávalók:
50 dkg darált sertés-marhahús keveréke
2 db tojás
4 csapott ek zsemlemorzsa
Őrölt bors:ízlés szerint
Só:ízlés szerint
1 kk piros paprika
1 közepes vöröshagyma reszelve
2 gerezd fokhagyma reszelve
A töltelékhez:
6 db lapka sajt
15 dkg gépsonka
Továbbá:
20 dkg szeletelt bacon szalonna
Elkészítés:
A fasírt hozzávalóit egy tálba tesszük.
Jól összegyúrjuk.
Egy folpac darabot a munkalapra teszünk.
A fasírt masszát szépen egyenletesen téglalapra igazítjuk.
Félre tesszük.
Egy másik folpac darabra merőlegesen rátesszük a szalonna csíkokat.
Erre ráfordítjuk a fasírt téglalapot.
Kirakjuk gépsonka szeletekkel,erre kerül a lapka sajt.
Majd befedjük a maradék sonka szeletekkel.
Folpac segítségével feltekerjük.
Egy tepsit 1 evőkanál étolajjal kikenjük,majd a tekercsünket ráfektetjük.
Alufóliával befedjük.
210 fokra melegített sütőben 60 percet sütjük.
Fóliát levesszük róla ,a hőfokot 180 fokra visszavesszük és még 10 percet sütjük,míg szép színt kap a szalonna.
Rizst,uborkasalátát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!