Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A mai ebédünk,nagyon finom.
Próbáljátok ki!
Puha hús, csodás szósszal, nem tudunk betelni vele! Ebből nem marad egy falat sem holnapra!
Mustáros tejfölös csirke
Hozzávalók:
70 dkg csirkemell-csirkecomb filé vegyesen
1 vöröshagyma
20 dkg galambica gomba
2 dl tejföl
1 dl főzőtejszín
2 evőkanál mustár
petrezselyemzöld
só
ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 kk házi paprikakrém
1 kk házi vegeta
2 ek olaj
Elkészítése:
A csirkehúst apróbb darabokra vágjuk.
Egy serpenyőben felhevített étolajon elősütjük mind két oldalát.
A hagymát apróra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük.
Rátesszük a gomba szeleteket,fűszereket és párolni kezdjük.
Hozzá adjuk az elősütött húsokat és együtt készre főzzük.
A tejszínt,tejfölt ,a mustárt a liszttel simára keverjük és a gombás húshoz keverve összefőzzük.
Friss vagy szárított petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Galuskát készítettem mellé,de más köret is lehet.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!