Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A mai ebédünket osztom meg veletek.
Sajtos palacsintatésztában sült csirke
Hozzávalók:
1/2 kg csirkemell filé
4 db csirkecomb
só
őrölt bors
A bundához,sűrű palacsinta tészta,hozzávalói:
15-20 dkg finomliszt
2 tojás
3 d l tej
2 dl szódavíz
Só
delikát
bors
2 gerezd zúzott fokhagyma
10 dkg reszelt sajt
A húsok forgatásához:
6-7 dkg liszt
A sütéshez:
6-7 dl étolaj
Elkészítése:
A csirkemellet kiklopfoltam,sóztam,borsoztam.
A combokat ketté vágtam,a vastagabb részén hegyes késsel megszurkáltam.
Mind két oldalukat sóztam,borssal enyhén meghintettem.
A palacsinta tészta hozzávalóit kikevertem.
Ne legyen folyós,de túl sűrű sem!
A hús szeleteket először lisztbe,majd a sajtos palacsinta tésztába mártottam,majd étolajban kisütöttem.
Ügyeljünk a lassúbb sütésre,főleg a comboknál,mivel hosszabb a sütés ideje.
Fedő alatt lassú tűznél!
Hasábburgonyát,zöldségeket kínáltam hozzá.
Természetesen a finom ,házi uborkasalátával fogyasztottuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!