Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Borzas,sajtos-burgonyás csirkefalatok rizzsel
A mai ebédünk,gyorsan elkészíthető,nagyon finom volt.
Ajánlom a hosszú hétvégére is.
Hozzávalók:
50 dkg csirke mell filé
Só ízlés szerint
Bors ízlés szerint
A bundához:
1 db tojás
15 dkg reszelt sajt
3 db burgonya reszelve
Pici só
1 késhegynyi őrölt fehér bors
1,5 dl tej
2 ek finomliszt
Továbbá:
5-10 dkg körüli finomliszt
A sütéshez:
5 dl étolaj
A rizskörethez:
1 ek étolaj
1 bögre rizs
2 bögre víz
só
őrölt bors
A csirkemellet közepes darabokra szeljük fel.
Megmossuk,a vizet lecsepegtetjük.
Mind két oldalát besózzuk ,borssal megszórjuk.
A bundához valókat összekeverjük.
Először lisztbe,majd a masszába forgatjuk és fedő alatt ,lassú tűznél ,felhevített olajban kisütjük.
A köret készítés:
A rizst megmossuk, lecsepegtetjük. Felhevített olajon kissé felforrósítjuk, kevergetjük. Sóval, borssal meghintjük.
A vizet felforraljuk, és ráöntjük.
Fedő alatt pároljuk, majd 200 fokra előmelegített, de lekapcsolt sütőbe betesszük, ahol szépen készre dagad a fedő alatt.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!