Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Zöldséges fasírt tartár mártással,rizzsel
Hozzávalók:
40 dkg darált sertéslapocka
1 db zsemle
1 db tojás
30 dkg erdei gomba (mirelit) vagy más gomba
1 kisebb piros paprika
1 kisebb zöld paprika
1 közepes fej vöröshagyma finomra vágva
2 gerezd zúzott fokhagyma
só ízlés szerint
őrölt bors ízlés szerint
A tartár mártáshoz:
2 dl tejföl
1 dl majonéz
1 tk mustár
őrölt bors
A körethez:
1 bögre rizs
1 ek étolaj
2 bögre húsleves lé
20 dkg vegyes zöldség
Elkészítés:
A zsemléket vízben áztattam,majd kifacsartam.
A paprikát kis darabokra vágtam.
A többi hozzávalókkal összegyúrtam,gombócokat formáztam.
Zsemlemorzsába meghempergettem és forró étolajban kisütöttem.
A rizst a felhevített étolajon átkevergettem,felforrósítottam,majd a húsleves lével felöntöttem.
220 fokra melegített sütőbe tettem,fedővel lezárva.
A sütőben duzzadt készre.
A tartármártás hozzávalóit összekevertem,tálaláskor a fasírt gombócokat leöntöttem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!