Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Csirke brassói
Hozzávalók:
1 kg csirkemell filé
15 dkg húsos szalonna
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál étolaj
1 csomag brassói fűszerkeverék
A körethez:
1.5 kg burgonya
A sütéshez:
5 dl étolaj
Elkészítés:
A csirkemellet megtisztítjuk, a rajta lévő hártyát, inakat kivágjuk és kockákra szeleteljük.
Ezután megmossuk és a vizet lecsepegtetjük róla.
A szalonnát,hagymákat apróbbra vágjuk.
Egy nagyobb teflon serpenyőben étolajat hevítünk, majd rádobjuk a szalonna darabokat,majd a finomra vágott hagymákat.
Üvegesre pároljuk, majd rátesszük a csirkehúst. Fehéredésig kevergetjük, megszórjuk a fűszerkeverékkel, 1 dl vízzel felöntjük és jól összeforraljuk. (Bánjunk óvatosan a fűszerkeverékkel, nehogy túl sós legyen az ételünk.)
A körethez a burgonyát megtisztítjuk, kockákra vágjuk és megmossuk. Forró étolajban, 3 részletben kisütjük és a hússal összeforgatva tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!