Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Almás rakott tészta
Hozzávalók:
20 dkg cérnametélt
1 kk só
3 közepes alma
3-4 evőkanál sárgabarack lekvár
4 dl tejföl
1 tojás sárgája
3-4 evőkanál kristálycukor
1 vaníliás cukor
A hőálló tál kenéséhez:
2 tk vaj
A tál szórásához:
1 ek zsemlemorzsa
Elkészítés.
A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük.
Folyó csapi víz alatt ,szűrőkanálba szedve leöblítjük,majd jól lerázzuk róla a vizet.
Az almát meghámozzuk,lereszeljük ,a lekvárral összekeverjük.
A tejfölt a cukrokkal,tojás sárgával kikeverjük.
A hőálló tálat vajjal kikenjük,zsemlemorzsával megszórjuk.
Fele tésztát az aljára terítjük.
Fele tejfölös öntettel meglocsoljuk.
A lekváros almát ráhalmozzuk.
A megmaradt tésztával befedjük és a tetejét a tejfölös öntetet eloszlatjuk rajta.
A cukor mennyiségét lehet növelni,mindenki ízlése szerint alakítja.
200 fokra melegített sütőben 35 perc alatt megsütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!