Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Ünnepi tortánk.
Nagyon finom volt.
Készítsétek el Ti is ,bármely alkalomra ajánlom.
Tejszínes csokitorta
Hozzávalók:
20×30 cm-es tepsihez
A kakaós piskótához:
4 evőkanál holland kakaó
5 csapott evőkanál liszt
9 evőkanál kristálycukor
9 tojás
A TEJSZÍNES KRÉM
5 dl tejszín
50 dkg mascarpone
6 evőkanál holland kakaó
2 csomag habfixáló
20 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor
1 csipet őrölt fahéj
A tetejére:
50 dkg marcipán
1,5 dl habtejszín
Elkészítés:
Kakaós piskótát sütünk.
Az egész tojásokat elektromos habverővel 10-12 percig keverjük a kristálycukorral. Amikor kifehéredett, fakanállal eloszlatjuk benne a lisztet és a kakaóport. Közepes tepsiben /20×30 cm/ három vékony lapot sütünk belőle.
A TEJSZÍNES KRÉM
A krémhez habbá verjük a tejszínt két csomag habfixálóval és egy evőkanál porcukorral. A mascarponét kikeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, a kakaóval és az őrölt fahéjjal, végül óvatosan beleforgatjuk a tejszínhabot. Ezzel a krémmel töltjük meg a kakaós piskótákat. Úgy gazdálkodunk a krémmel, hogy jusson belőle a torta tetejére és az oldalára is.
A marcipán masszát két fólia között vékonyra kinyújtuk és a tortára borítjuk.
A tejszínt kemény habbá verjük és díszítjük vele a tortát.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!