Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Almás,nutellás rácsos
Hozzávalók:
1/2 kg finomliszt
2,5 dl tej
1 db tojás
2 dkg élesztő
2 kk. só
1 mk. cukor
1 fagyasztott Rama margarin (25 dkg)
A tetejére:
1 db felvert tojás
Elkészítés:
Az élesztőt a cukorral, kevés langyos tejen felfuttatjuk,majd a liszttel,sóval,tejjel összedolgozzuk.
cipót formálunk belőle,majd téglalap alakúra kinyújtjuk.
Egy reszelővel a fagyos margarint ráreszeljük és feltekerjük.
Kinyújtjuk,háromszor hajtogatjuk 20 percenként.
Utolsó hajtogatás után fél cm-es lapot nyújtunk.
2/3 rész marad ebben a vastagságban.
Ebből 6-7 cm-es lapokat szabunk.
Közepére párolt,fűszeres almát tettem 8kb a felére,3db alma reszelve).
A többire nutellát tettem.
A megmaradt részt jó vékonyra nyújtjuk és rácsozóval lehengereljük és megfelelő nagyságú darabokat vágunk a töltelék befedésére.
A süteményt sütőpapírral fedett tepsire helyeztem,felvert tojással lekentem.
180 fokra melegített sütőben kb 25 perc alatt megsütöttem.
Porcukorral enyhén megszórtam.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!