Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Március 15 tiszteletére sütöttem meg a Kossuth kenyeret most második alkalommal, a Horváth Ilona szakácskönyvből.
Finom,omlós,könnyű tésztája lett.
Próbáljátok ki ti is!
Kossuth kenyér
Hozzávalók:
3 tojás
12 dkg cukor
2 dkg kakaópor
6 dkg durvára vágott dió
1 citrom reszelt héja
1/2 kávéskanál őrölt fahéj
14 dkg finomliszt
5 dkg olvasztott vaj
fél csomag sütőpor
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk az olvasztott vajat , a fahéjat, a citrom reszelt héját és a kakaóport, majd az egészet összekeverjük.
Ezután hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és könnyedén hozzá keverjük az aprított diót is.
A tésztát olajjal kikent,morzsával megszórt őzgerincformába öntjük és 160 fokra előmelegített sütőben, alul-felül sütésen, tűpróbáig sütjük.
Amikor elkészült kivesszük és hagyjuk lehűlni, porcukorral meghintjük,hidegen szeleteljük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!