Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Mézes vaníliás keksz
40 dkg finomliszt
15 dkg porcukor
1 ek méz
2 csomag vaníliás cukor
2 tojássárgája
25 dkg vaj vagy margarin
A szóráshoz:
5 dkg kristálycukor
A bevonathoz:
10 dkg csokoládé
1 evőkanál étolaj
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összegyúrtam.
Hűtőbe teszem 1-2 órára.
Lisztezett deszkán 3 mm-re nyújtom,majd szaggatom.
Sütőpapírral fedett tepsire sorakoztatom.
A kekszeket meghintem nagy szemű cukorral és 200 fokra melegített sütőben 7-8 perc alatt megsütöm.
A csokit az étolajjal mikróban felolvasztom.
A kihűlt kekszek egyik felét mikróban felolvasztott csokiba mártom.
Rácsra rakom száradásig.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!