Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Mandulás,lekváros linzer
Hozzávalók a tésztához:
25 dkg vaj
18 dkg porcukor
1 vaníliás cukor
1 db tojás
13 dkg darált mandulapehely
36 dkg liszt
6 gramm sütőpor
A nyújtáshoz:
liszt
A töltéshez:
20-25 dkg lekvár
A szóráshoz:
porcukor ízlés szerint
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit egy tálba tesszük .
Összegyúrjuk ,fél órára a fagyasztóba tesszük.
Ezután két részre osztottam.
Lisztezett deszkán 3 mm vastagra nyújtjuk.
Formával kiszúrjuk .
Az egyik rész tészta közepét is kiszúrjuk.
A leeső darabokat újból összegyúrjuk,kiszúrjuk.
180 fokon 5-6 perc alatt teljesen világosra sütjük.
Amikor kezd szilárdulni az oldala,de még a teteje puha,ekkor már készen van.
Különben kemény lesz.
A kihűlt linzert lekvárral összeragasztjuk,enyhén megszórjuk porcukorral.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!