Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Gyöngyi szelet
Hozzávalók a tésztához:
40 dkg finomliszt
2 ek. Kakaópor
20 dkg porcukor
1 tojás
1 tojássárgája
10 dkg margarin
1 sütőpor
2 dl tejföl kb
Krém:
25 dkg margarin
20 dkg porcukor
2 tasak puncs pudingpor
5,5 dl tej
15 dkg porcukor
A tetejére:
15 dkg csokoládé
1 ek étolaj
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összeállítjuk annyi tejföllel,hogy könnyen nyújtható tésztát kapjunk.
Tepsi hátán (24 ×39 cm-es ) 3 lapot sütünk 180 fokra melegített sütőben.
A pudingport ,a cukrot tejben felfőzzük.
Kihűtjük és a margarinnal habosra keverjük.
a lapokat betöltjük.
A csokoládét az étolajjal mikróban felolvasztjuk,simára keverjük és a süteményt bevonjuk vele.
Hűtőbe tesszük egy éjszakára és utána szeleteljük fel.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!