Recept konyha főzés: Máglyarakás (kép)

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 290 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 290 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 290 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 290 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Máglyarakás

Máglyarakás
40 dkg szikkadt kalács
1 cs. vaníliás cukor
3 db tojás sárgája
3 ek. kristálycukor
kb. 0.5 l tej
1 púpozott evőkanál fahéjas cukor
5 db közepes alma vékonyra szelve
10 dkg mazsola

A forma kenéséhez:

2 tk margarin
1 tk zsemlemorzsa
A tetejére:
3 db tojásfehérje
5 dkg cukor
2 evőkanál sárgabaracklekvár.

Elkészítés:
Egy közepes jénai tálat kikenünk vajjal,megszórjuk zsemlemorzsával.
A tojások sárgáját a cukorral,vaníliával kikeverjük,hozzáadjuk a tejet.
Ebben a keverékben megforgatjuk a szeletekre vágott kalácsot .
Sorban szorosan egymásmellé lerakjuk a tál aljára.
Fele alma szeletek és a fele mazsola kerül rá.
.A sor tetejét megszórjuk fahéjas kristálycukorral.

Folytatjuk tovább a rétegezést még egy sorral.
Minden sort megszórjuk fahéjas cukorral.
.Az utolsó sor tetejére nem szórunk .
200 fokra melegített sütőben kb 20 perc alatt megsütjük.
Sütés közben 3 db tojásfehérjét felverünk 5 dkg cukorral és 2 evőkanál sárgabaracklekvárt hozzá keverünk.
A megsült zsemlénket kivesszük,a habot rácsurgatjuk,elsimítjuk.
Vissza tesszük a sütőbe,addig szárítjuk,míg a hab megszilárdul a tetején.
Fahéjas cukorral megszórva,szeletekre vágva, langyosra hűtve tálaljuk. –

Látta 229 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu