Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Kínai csirke
Hozzávalók:
1 ek. étolaj
35 dkg csirkemell filé
2 szál sárgarépa
10 dkg újhagyma
1 csg Kínai csirkealap Maggi
A körethez:
2 ek étolaj
2,5 dl rizs
5 dl víz
őrölt bors ízlés szerint
só ízlés szerint
A köret készítés:
A vizet feltesszük forrni.
Az étolajat egy lábasban felhevítjük,majd rászórjuk a megmosott rizst és a fűszereket.
Amikor jól felhevült a rizs is,akkor ráöntjük a forrásban lévő vizet.
Fedővel lezárjuk.
A lángon hagyjuk addig ,míg jól magába szívja a vizet.
Közben 200 fokra bemelegítjük a sütőt.
A hőfokot lezárjuk és a forró sütőbe tesszük a lábas rizst.
Itt készre fő.
Elkészítése:
Először a csirkemellet vékonyabb csíkokra felszeleteltem.
A sárgarépát,vékony csíkokra (reszelő segítségével)szeltem.
Az újhagymát karikákra szeltem.
Az étolajon a csirkemellet,fehéredésig kevergetve sütöttem.
Hozzáadtam először a sárgarépát.
1- 2 perc után a hagymát is .
Együtt puhára sütöttem,közben kevergettem.
Ezután félre húztam a tűzről,hozzá öntöttem a vizet és a port elkevertem benne.
Még 5 percet főzzük és kész is a finom ebédünk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!