Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Túró gyűrű
Hozzávalók:
25 dkg tehéntúró
1 db tojás
8 dkg vaj
2 dl tej
2 dkg friss élesztő vagy fél csg szárított
1 pici só
32 dkg finomliszt
A sütéshez:
5 dl étolaj
A hintéshez 1 ek vaníliás porcukor
Elkészítés:
Az élesztőt langyos tejben felfuttatjuk.
A vajat a tojással ,túróval habosra keverjük.
Hozzáadjuk a megkelt élesztőt.
A liszttel jól összegyúrjuk.
Fél órát hagyjuk pihenni.
Lisztezett munkalapon 2-3 mm-re kinyújtjuk.
Szaggatóval kiszúrjuk.
A közepét egy kicsi formával szúrjuk ki.
Felhevített étolajban kisütjük.
30 db lett belőle.
Vaníliás porcukorral megszórjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!