Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Erdélyi Raffaelló csokis krémmel
Hozzávalók a fehér tésztához:
5 tojás fehérje
15 dkg kristálycukor
15 dkg kókuszreszelék
2 evőkanál rétesliszt
fél csomag sütőpor,
fél citrom leve
A barna tésztához:
5 tojás fehérje
15 dkg kristálycukor
15 dkg darált dió
3 evőkanál kakaópor
2 evőkanál rétesliszt
fél csomag sütőpor
A krémhez:
10 tojássárgája
2o dkg kristálycukor
1 csomag vaníliás cukor
l csomag csokis pudingpor
10 dkg olvasztott csokoládé
3 dl tej
25 dkg Ráma margarin
A díszítéshez :
15 dkg olvasztott csokoládé
2 ek kókuszreszelék.
Elkészítése:
Először a fehér tésztát készítjük el.
A tojás fehérjét a cukorral kemény habbá verjük,majd beleszórjuk a a kókuszreszelékkel elkevert sütőporos lisztet, és a citromlevet is és óvatosan összekeverjük.
Egy nagy gáztepsit szilikonos sütőpapírral kibélelünk és a tészta masszát bele öntjük,elsimítjuk.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük és kb 15 perc alatt megsütjük.
A barna tészta: készítése:
Ugyanaz az eljárás,mint a fehér tésztánál , csak a kókuszreszelék helyett a diót a kakaóval , liszttel és s sütőporral összekeverjük és óvatosan a habbal elkeverjük, és megsütjük.
Krém készítése:
A tojás sárgákat a cukrokkal,pudingporral,tejjel ,csokoládéval simára keverjük és sűrű krémmé felfőzzük.
Hagyjuk kihűlni, a margarint kihabosítjuk és a kihűlt pudingos krémmel habosra keverjük.
Sütemény összeállítása:
A krém 2/3 részét a kókuszos tésztára kenjük, majd erre rátesszük a barna tésztát, és lekenjük a maradék krémmel.
Az olvasztott csokoládéval bevonjuk.
A sütemény tetejét bőven megszórjuk kókuszreszelékkel.
Hagyjuk állni a süteményt, hogy összeérjenek az ízek,hűtőszekrénybe helyezzük és másnap, kockákra vagy szeletekre vágva tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!