Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Csokoládétorta párizsi krémmel
Csokoládétorta
23×38 cm-es tepsihez
Tészta hozzávalói:
10 tojás
20 dkg cukor
4 dkg kakaópor
15 dkg liszt
½ tasak sütőpor
A krémhez:
5 dl tejszín
20 dkg cukor
15 dkg kakaópor
15 dkg csokoládé
30 dkg vaj
A bevonathoz:
A krém 1/3 része
25 dkg csokoládé
3 ek étolaj
Friss eper tetszés szerint
Csokoládéforgács tetszés szerint
Csoki bevonatos áfonya szemek
marcipán levelek
A piskóta készítés:
A tojások fehérjét habosra keverjük, apránként hozzáadva a cukrot kemény habot készítünk. A tojások sárgáit egyenként belekeverjük, s fokozatosan beleszórjuk a kakaóporral,sütőporral kevert, átszitált lisztet.
A tészta masszát 3 részre osztottam,és sütőpapírral bélelt tepsiben egyenként ,
180 fokra melegített sütőben megsütjük.
A krém készítés:
A krémhez a tejszínt felmelegítjük a cukorral, majd belekeverjük a kakaót,a csokoládét és a vaj felét. Amikor szép sima, félretesszük hűlni. Ha teljesen kihűlt, hozzáadjuk a vaj másik felét és jól összedolgozzuk, felverjük,jól kihabosítjuk.
A piskóta lapokat betöltjük a krémmel,a tetejét és az oldalát is.
A csokoládét az étolajjal mikróban felolvasztjuk,simára keverjük,majd a tortát bevonjuk vele.
Hagyjuk megdermedni,majd a felsoroltakkal díszítettem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!