Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Búzagánica
Hozzávalók:
60 dkg finomliszt
só
6-7 dl forró víz
4-5 evőkanál olvasztott házi zsír
Elkészítés:
A szélesebb ,mély lábasba szórjuk lisztet ,sót szórunk rá .
Gyakran kevergetve jól átforrósítjuk.
Vigyázzunk,hogy ne hogy leégjen a liszt.
Ezután öntünk rá annyi vizet ,hogy jól ellepje vagyis amennyit felvesz.(a megadott víz mennyiség körülbelül annyi.
Liszttől is függ és amikor keverjük,látjuk,érezzük,hogy kell-e még hozzá vagy sem.
Fakanállal jól összekeverjük,forró olvasztott zsírral leöntjük és egy kanállal kisebb darabokra vagdossuk.
Mi savanyúsággal fogyasztjuk.
Hallottam már,aki lekvárral.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!