Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Pudingos barackos sütemény
Hozzávalók a tésztához:
20 dkg finomliszt
18 dkg margarin
pici só
3 ek víz
Továbbá:
21 db piskótatallér
1 doboz felezett őszibarackbefőtt
7,5 dl tej
2 csg vaníliás pudingpor
6 ek. cukor
A cukormázhoz:
25 dkg porcukor
1 ek citromlé
3 ek forró víz
Elkészítés:.
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk.
Ketté vesszük.
Tepsi nagyságúra nyújtjuk.(20×30 cm)
Az egyik lapot a sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük.
Kirakjuk szorosan a piskótatallérral ,majd a barackkal .
2 csg vaníliás pudingport ízlésünknek megfelelő mennyiségű cukorral,a tejjel felfőzzük.
Ráöntjük a barackra és a másik kinyújtott tésztalappal befedjük.
A tészta tetejét egy villával megszurkáljuk.
Szép világosra sütjük.
Kb. 35 perc 190 fokon.
A cukormáz hozzávalóit kikeverjük és a kihűlt tészta tetejére kenjük.
Hagyjuk megszáradni a tetejét.
Jól lehűtjük,majd szeletelhetjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!