Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók :
5-6 alsó csirkecombfilé
3 szál sárgarépa
50 dkg fagyasztott zöldborsó
1 közepes fej lilahagyma
4 gerezd fokhagyma
2 evőkanál paradicsomlé
1 húsleveskocka
petrezselyemzöld
bors
só
olaj
Elkészítés :
Felforraljuk 2-3 deciliter vízben a húsleveskockát.
Megmossuk a csirkehúsokat .
Megtisztítjuk és karikákra vágjuk a répát, a lilahagymát apróra daraboljuk és a fokhagymát is.
Átsütjük lábasban kevés olajon a csirkecombok minden oldalát, majd félre tesszük őket tányéra.
Megsütjük a maradék olajon a hagymát.
Hozzáadjuk a sárgarépát és a paradicsom levet, majd kissé átpezsgetjük az egészet.
Ráönjük a húslevest és bele tesszük a húsokat.
Ízlés szerint meghintjük sóval és borssal.
Körülbelül 45 percig sütjük.
Ezután hozzáadjuk a borsót és további 10 percig a tűzön hagyjuk.
A sütés végén meghintjük petrezselyemzölddel.
Rizzsel tálaltam.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!