Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók :
A tésztához:
60 dkg liszt
1 csomag sütőpor
20 dkg cukor
fél rúd vanília (Bourbon )
4 evőkanál tejföl
20 dkg margarin
A pudinghoz :
2 csomag vaníliás puding
20 dkg cukor
5 dl tej
20 dkg margarin
Az almás krémhez :
1.5 kg alma
3 evőkanál cukor
1 teáskanál fahéj
Elkészítés :
A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk, majd három lapot sütünk belőle.
A pudinghoz felfőzzük a tejjel a vaníliás pudingot és amint kihűlt, hozzáadjuk a cukorral elkevert margarint.
Az almás krémhez meghámozzuk a gyümölcsöket, lereszeljük, végül feltesszük a cukorral fahéjjal főni.
Összeállítjuk a süteményt :
az első tésztalapot megkenjük pudingos krémmel, amire egy másik tészta adagot teszünk.
Erre ráhalmozzuk az almás masszát , majd befedjük a harmadik tésztalappal.
Tetejére porcukrot szórunk.
( A tepsi mérete 22 x 35 kb ) .
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!