Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
80 dkg csirkemell
1 kis fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
60-70 dkg zsenge zöldborsó
1 kg újkrumpli
1 csokor petrezselyem
só
bors
étolaj
Elkészítés :
Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felkockázott csirkehúst, 2 gerezd fokhagymát , megsózzuk és megborsozzuk.
Nagy lángon puhára pároljuk a húst.
Beletesszük a borsót , és összepároljuk a ragut.
Az újkrumplinak lekaparjuk a héját , feldaraboljuk, és kevés olajon ropogósra sütjük.
Összekeverjük a csirkeraguval.
Hozzáadjuk a maradék 2 gerezd zúzott fokhagymát , az aprított petrezselymet.Sózzuk, borsozzuk ha szükséges.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!