Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
18 dkg finomliszt
3 púpos kávéskanál szódabikarbóna
22 dkg kristálycukor
3 tojás
6 dl tejföl
8 dkg darált dió
A krémhez :
19 dkg porcukor
1 vaníliás cukor
2 vaníliás pudingpor
1 citrom
5 dl tej
25 dkg margarin
Elkészítés :
A tésztához szétválasztjuk a tojásokat.
A tojássárgáját habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tejfölt, a szódabikarbónával elkevert lisztet és a diót, végül beleforgatjuk a tojásfehérjéből vert habot.
Kibélelünk sütőpapírral egy 24 centis tortaformát.
Kettévesszük a tésztát, majd egyenként megsütjük a tortalapokat ( 200 fokon, 18-20 perc alatt)
A krémhez pudingot főzünk tejből, pudingporból és hagyjuk kihűlni.
Habosra keverjük a margarint a vaníliás cukorral és a porcukorral, majd hozzáadjuk a citrom levét és a héját.
Végül összekeverjük a kihűlt pudinggal.
Megkenjük az egyik tortalapot a krém kétharmadával.
Befedjük a másik lappal, majd bevonjuk a krémmel.
Megszórjuk a tetejét darált dióval.
Egy-két órára hűtőbe tesszük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!