Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Szerb leves
Hozzávalók 4 személyre:
50 dkg sertéscomb apróra vágva
1 póréhagyma
2 sárgarépa
2 fej vöröshagyma
5 dkg rizs
2 felvert tojás
1 dl tejföl
1 csomó petrezselyemzöld
1 evőkanál zsiradék
só
bors
citromlé
pirospaprika ízlés szerint
Elkészítés :
A felolvasztott zsiradékon megpörköljük az apróra vagdalt húst.
Ráöntünk másfél liter vizet, lefedjük , lassú tűzön egy órát főzzük.
Azután sózzuk, borsozzuk, beletesszük a vékony szeletekre vágott póréhagymát, sárgarépát, nagyon apróra vágott hagymát, és beledobjuk a megmosott rizst.
Beleöntünk egy kevéske vizet, éppen csak annyi amivel pótuljuk a vizet ami elfőtt.
További fél órát főzzük.
Egy villa résein átbelecsurgatjuk a felvert tojásokat de ezt már a fazék levétele után a tűzről tesszük.
Ekkor adjuk hozzá a tejfölt, és citromlével állítjuk be a végleges ízt, apróra vágott petrezselyemzölddel díszítjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!