Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók :
10 dkg margarin
2,5 dl tej
20 dkg liszt
5+3 tojás
20+10 dkg durvára reszelt sajt
liszt
olaj
zsemlemorzsa
Elkészítés :
1.
Egy lábasba beleöntjük a tejet, hozzáadjuk a margarint, és felforraljuk.
2.
Amikor forr, apránként beleszórjuk a lisztet, és csomómentesre kevergetjük.
3.
A sűrűre összefőzött masszát levesszük a tűzről.
A forró egynemű masszába fakanállal verve egyenként beledolgozunk 5 nyers tojást.
Utána ízlés szerint megsózzuk, és beleforgatunk 20 dkg durvára reszelt sajtot is.
4.
A kezünket hideg vízbe mártjuk, majd a masszából vizes kézzel gömböket formázunk.
A gömböket lisztbe, a villával felvert 3 tojásba és zsemlemorzsába panírozzuk, majd a bő felforrósított olajban kisütjük, csak pár darabonként süssük mert a forróság hatására a fánkok mérete bizonyosan növekedni fog.
5.
Reszelt sajttal megszórva , forrón tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!