Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzàvalók:
30 dkg meggy vagy cseresznye
2 alma
2 őszibarack
fél citrom
ìzlés szerint cukor
fél teàskanál fahéj
pàr szem szegfűszeg
1 csomag vanìliás puding
fél liter tej
Elkészítés:
1.
A megmosott meggyet vagy cseresznyét kevés vìzben felrakjuk főni, majd hozzàadjuk az almàt és kicsivel később a barackot, a szegfűszeget és a fahéjat is.
2.
Pàr percig főzzük az egészet, mikőzben a pudingport 2 dl tejjel összekeverjük, majd ràöntjük a gyümölcsökre.
Attól függően, hogy milyen sűrűre szeretnénk a levest, a többi a tejet is hozzàöntjük.
3.
Két szelet citromot beleteszünk a levesbe.
Még egy utólsót rottyantunk rajta, de közben sűrűn kevergütjük, nehogy a puding odakozmàljon.
Tàlalàskor citromot szeletelhetünk hozzà.
Tipp:
Befőttel is készülhet a finomsàg, ebben az esetben a levet is hozzàönthetjük, a készülő gyümölcsleveshez.
Puding helyett pedig tejfölt liszttel elkeverve is hasznàlhatunk.
Elkészìtési idő:
30 perc
Adag:
3
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!