Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Marcipános szívek
Hozzávalók a tésztához :
15 dkg liszt
10 dkg margarin
5 dkg porcukor
1 tojássárgája
A betöltéshez :
20 dkg lekvár bármilyen ízű
25 dkg fehér marcipán
porcukor a nyújtáshoz
Elkészítés :
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és fóliába csomagolva félórára hűtőbe rakjuk pihenni.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, a sütőt előmelegítjük 180 fokra.
A linzertésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk, szíveket ( vagy bármilyen más formát), szúrunk ki belőle, 10-12 perc alatt világosbarnára sütjük, hagyjuk kihűlni, majd megkenjük őket lekvárral.
A marcipàn masszàt vékonyra kinyújtjuk és ugyanakkora kiszúróval szaggatjuk.
Aztàn ràhelyezzük a lekvàrral megkent kisült tésztàra.
Nagyon finom!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!